takaisin

Nana

Yrittäjä, FAF personal Trainer, Pienryhmävalmennus, Ryhmäliikunta

Liikunta on ollut isona osana elämääni lapsesta saakka. Pitkään pohdittuani ja ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen halusin tehdä liikunnasta itselleni ammatin. Aloitin personal trainerina työskentelyn heti valmistuttuani vuonna 2003 ja vuonna 2007 perustettiin Positive. Kokonaisvaltainen yksilövalmennus sekä viime vuosina suosiotaan nostattaneet pari- ja pienryhmävalmennukset ovat minulle ehdottomasti se juttu. On ollut suuri kunnia olla useiden erilaisten valmennettavien kanssa toteuttamassa matkaa kohti erilaisia tavoitteita jo monen vuoden ajan.

Olipa tavoitteesi sitten liikunnan löytäminen/lisääminen, painonpudotus, kiinteytyminen, kehonmuokkaus, itsesi haastaminen tai yksinkertaisesti vain terveellisten elämäntapojen metsästys ja sen kautta kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen saavuttaminen, niin jaan mielelläni tietotaitoni ja kokemukseni eteenpäin.

Ryhmäliikuntatunneilla tärkein missioni on huomioida tunnin aikana jokainen osallistuja myös henkilökohtaisella tasolla. Se, että tunnen asiakkaani mahdollisimman hyvin antaa minulle mahdollisuuden haastaa jokainen omaan parhaaseen suoritukseen ja onnistumisen tunteeseen. Tunneillani paiskitaan töitä yhdessä pilke silmäkulmassa, toinen toistaan tsempaten, pientä huulenheittoa unohtamatta!

Positive on minulle kuin kolmas lapsi – teen tätä työtä suurella sydämellä, rakkaudesta lajiin!

nana@kuntokeskuspositive.fi

Tunnit:

CrazyTraining

Positiiviset Seniorit

Positive Circuit

Näin pääset liikkeelle

1.
Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella
2.
Kutsumme sinut tutustumiskäynnille
3.
Ladataan sinulle uutta energiaa
Nana

Nana, Klubiemäntä

Timo

Timo, Klubi-isäntä

Täytä yhteystietosi tästä,
niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan kontaktoinnin: