Personal training

Mitä on personal
training?

Personal training on yksilöllistä, suunnitelmallista, monipuolista ja ennen kaikkea ammattitaitoista kunto-ohjausta, joka sopii kaikille ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta.

Olipa tavoitteenasi lihaskunnon parantaminen, liikkuvuuden lisääminen, painon pudottaminen, ravintotottumusten parantaminen, jälkikuntoutus tai yksinkertaisesti vain hyvän olon hakeminen, yhdessä ammattitaitoisen Personal trainerin kanssa tavoitteisiin pääsy on helpompaa, mukavampaa sekä yksinkertaisesti vain varmempaa. Kaupan päälle saat vielä liikunnasta ja terveistä elämäntavoista säännöllisen osan elämääsi!

 

Millainen on PT:n ja asiakkaan suhde?

Suhde lähtee liikkeelle perusteellisella alkuhaastattelulla. Sen tarkoitus on kartoittaa asiakkaan eli SINUN lähtötilanteesi kattaen liikunta- sekä terveyshistoriasi, ravintotottumuksesi, tavoitteesi, odotuksesi, mieltymyksesi, ajankäyttömahdollisuutesi sekä mahdolliset rajoitukset. Näiden tietojen ja kuntotestien perusteella Personal trainer räätälöi SINULLE monipuolisen harjoitusohjelman, joka kattaa osa-alueet niin lihaskunnon, hapenkuljetuselimistön kunnon, liikkuvuuden, ravinnon kuin levonkin suhteen.

Personal training -asiakassuhde on monipuolinen ja suunnitelmallinen. Suhde vaatii  sitoutumista, kuten kaikki muukin tavoitteisiin pyrkiminen, mutta oman Personal trainerin kanssa tavoitteiden saavuttaminen on huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kuin yksin.

Personal trainer suunnittelee SINULLE yksilölliset harjoitukset ja seuraa kehitystäsi, hän on mukana harjoituksissa yhdestä kahteen kertaa viikossa sopimuksen mukaan. Lisäksi SINULLA on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin oman treenarisi kanssa ja toki saat myös ammattitaitoisen opastuksen liikuntavarusteiden hankinnassa.

 

OMA PERSONAL TRAINER ON VARMASTI RAHANARVOINEN SIJOITUS OMAAN HYVINVOINTIIN JA TERVEYTEEN!

Varaa aika ilmaiseen alkukonsultaatioon:

info@kuntokeskuspositive.fi tai puhelimella 050 5590 777.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Personal Trainereihimme:

nana@kuntokeskuspositive.fi

 

Personal
trainerimme

Näin pääset liikkeelle

1.
Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella
2.
Kutsumme sinut tutustumiskäynnille
3.
Ladataan sinulle uutta energiaa
Nana

Nana, Klubiemäntä

Timo

Timo, Klubi-isäntä

Täytä yhteystietosi tästä,
niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan kontaktoinnin: