takaisin

Positiven toimintamallit

Jyväskylän kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä päätti maanantaina 22.2.2021, että Jyväskylä jatkaa jo käyttöön otettuja suosituksia aikuisten harrastustoimintaa koskien tartuntojen leviämisen hillitsemiseksi. Suositukset pohjautuvat sosiaali- ja terveysministeriön ohjeisiin. Positive ilman muuta haluaa omalta osaltaan osoittaa vastuullisuutta ja noudattaa annettuja suosituksia.
Harrastustoimintaa koskevat suositukset ovat voimassa 31.3.2021 asti. Sisätiloissa tapahtuva yli 18-vuotiaiden ryhmäliikunta suositellaan siis edelleen keskeytettäväksi.


Hyvän kunnon ylläpito on meidän jokaisen terveyden kivijalka! Tässä maailman tilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että sitoudumme kaikki yhdessä hyviin käytänteisiin - näin mahdollistamme mahdollisimman turvallisen kuntoilun Positivella. Seuraamme jatkuvasti THL:n ja Jyväskylän kaupungin suosituksia.

Tässä Positiven toimintamallit, joita odotamme jokaisen sisätiloissamme liikkuvan noudattavan:

*olet lämpimästi tervetullut treenaamaan terveenä
*vastaanoton ollessa auki ja vedettyäsi kortin lukijasta me respalaiset klikkaamme sinut salille
*käsien perusteellinen pesu saippualla mennen tullen on se kaikista tärkein, myös käsidesi löytyy pukuhuoneista ja vastaanotosta
*huomioidaan toinen toisemme ja annetaan muille liikkujille tilaa, turvavälit→2m huomioiden. Poikkeusaikana saatamme jokainen joutua hieman muokkaamaan ennalta suunniteltua treeniohjelmaa, jotta turvavälien säilyttäminen varmasti toteutuu.
*puhdistetaan laitteet ja välineet heti käytön jälkeen, lopuksi pyyhkäise myös suihkepullon kahva
*tällä hetkellä Jyväskylän kaupunki suosittaa suihkussa käyntiä kotona liikuntaharrastusten yhteydessä, kaikki tilamme ovat kuitenkin normaalisti käytössäsi.
*Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan Positivelle saapuessa, pois lähtiessä ja pukutiloissa.

*Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Etäharjoitukset ovat tällöin liikuntasi tukenasi.

 

Kaunis kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!

Näin pääset liikkeelle

1.
Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella
2.
Kutsumme sinut tutustumiskäynnille
3.
Ladataan sinulle uutta energiaa
Nana

Nana, Klubiemäntä

Timo

Timo, Klubi-isäntä

Täytä yhteystietosi tästä,
niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan kontaktoinnin: