takaisin

Positiven toimintamalli ajalle 23.1.-20.2.2022

Toimintamallimme tämänhetkisten koronarajoitusten osalta


Kuntosali on auki ja ohjatut tunnit saavat jatkua Jyväskylässä.

Aluehallintoviraston tiedotteesta: Asiakasmäärästä riippumatta toiminnan harjoittajan on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä.

 

Liikkumisen ja terveysturvallisen toiminnan mahdollistamiseksi toivomme asiakkaidemme noudattavan seuraavia ohjeita Kuntokeskus Positiven sisätiloissa 23.1-20.2.2022 välisenä aikana:


*Olet lämpimästi tervetullut treenaamaan terveenä. Pienimmissäkin flunssan oireissa tulee jäädä pois kuntosalilta.


*Vastaanoton ollessa auki ja vedettyäsi kortin lukijasta, me vastaanotossa klikkaamme sinut salille ja tunneille. Kuntosalille voi kirjautua myös ulko-oven lukijassa.


*Käsien perusteellinen pesu saippualla mennen tullen on se kaikista tärkein, ja käsidesi löytyy pukuhuoneista sekä vastaanotosta.


*Huomioidaan toinen toisemme ja annetaan muille liikkujille tilaa, turvavälit→ 2m (suosituksemme) huomioiden. Poikkeusaikana saatamme jokainen joutua hieman muokkaamaan ennalta suunniteltua treeniohjelmaa, jotta turvavälien säilyttäminen varmasti toteutuu.

 

*Jätäthän yhden tyhjän laitteen mittaisen välin kanssatreenaajiin, koskee lihaskunto- sekä aerobisia laitteita. Etusalin venyttelytilassa pidettävä myös 2m väliä vierustoveriin.


*Puhdistetaan laitteet, matot ja muut välineet heti käytön jälkeen. Lopuksi pyyhkäise myös suihkepullon kahva.

 

*Ohjatuilla tunneilla ohjaajat huolehtivat turvaväleistä. Ohjatuille tunneille otetaan kerrallaan 12 osallistujaa, joka vastaa 60 % täydestä henkilömäärästä.

 

*Sisäpyöräilysalissa olemme merkanneet huomionauhoilla pyörät, jotka ovat pois käytöstä. Tällä varmistamme riittävän turvavälin säilymisen myös tässä tilassa.

*Toistaiseksi meillä ei ole tarvetta porrastaa kävijämääriä kuntosalin puolella. Käynnit jakautuvat suhteellisen tasaisesti aukioloaikojen sisällä, eikä erityisiä ruuhkapiikkejä ole syntynyt. Seuraamme tilannetta ja tarvittaessa teemme muutoksia ruuhkien välttämiseksi.

                                                                                                                                                                                  
* Kaikki tilamme ovat normaalisti käytössäsi. Turvavälin noudattaminen on kuitenkin tärkeää myös pukuhuone-, suihku- ja saunatiloissa. Jyväskylän kaupungin ohjeita mukaillen, mekin suosittelemme 20.2.2022 asti suihkussa käyntiä ensisijaisesti kotona.


*Kasvomaskin käyttöä suositellaan muutoin, paitsi harjoituksen aikana.

 

Kaunis kiitos yhteistyöstänne sekä kärsivällisyydestänne! Yhteisiä toimintatapoja noudattamalla ja riittävistä etäisyyksistä huolehtimalla vältämme uusien mahdollisten tartuntojen syntyä, sekä mahdollistamme omalta osaltamme kuntosaliharjoittelun jatkumisen alueellamme.

 

Kiitos Sinulle ja hyviä treenejä toivotellen,

Nana ja koko Positiven tiimi

Näin pääset liikkeelle

1.
Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella
2.
Kutsumme sinut tutustumiskäynnille
3.
Ladataan sinulle uutta energiaa
Nana

Nana, Klubiemäntä

Timo

Timo, Klubi-isäntä

Täytä yhteystietosi tästä,
niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan kontaktoinnin: