Personal Training

Mitä on Personal training?

Personal training on yksilöllistä, suunnitelmallista, monipuolista ja ennen kaikkea ammattitaitoista kunto-ohjausta, joka sopii kaikille ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta.

Olivatpa tavoitteesi sitten lihaskunnon parantaminen, liikkuvuuden lisäys, painon pudotus, ravintotottumusten parantaminen, jälkikuntoutus tai yksinkertaisesti vain hyvän olon tunne niin yhdessä ammattitaitoisen Personal trainerin kanssa tavoitteisiin pääsy on helpompaa, mukavampaa sekä yksinkertaisesti vain varmempaa. Ja kaupan päälle saat vielä liikunnasta ja terveistä elämäntavoista säännöllisen osan elämääsi!

Personal trainerimme

Nana

Lapsesta saakka liikunta on ollut isona osana elämässäni mukana. Lukioikäisenä kuntosali tuli mukaan harrastuksiin. Pitkään pohdittuani ja ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen halusin tehdä liikunnasta itselleni ammatin. Aloitin täysipäiväisenä personal trainerina työskentelyn heti valmistuttuani vuonna 2003 ja 2007 tuli Positive mukaan kuvioihin. Kokonaisvaltainen yksilövalmennus on aina ollut itselleni se juttu. Viimevuosina suosiotaan nostattaneet pienryhmävalmennukset koen myös hyvin mielekkäiksi. On ollut suuri kunnia olla useiden erilaisten valmennettavien kanssa toteuttamassa matkaa kohti erilaisia tavoitteita jo noin 15 vuoden ajan.

Olipa tavoitteesi sitten liikunnan löytäminen/lisääminen, painonpudotus, kiinteytyminen, kehonmuokkaus, itsesi haastaminen tai yksinkertaisesti vain terveellisten elämäntapojen metsästys ja sen kautta kokonaisvaltainen hyvänolon tunne niin jaan mielelläni omaamaani tietotaitoa ja kokemusta eteenpäin.

nana@kuntokeskuspositive.fi

Noora

Olen harrastanut urheilua nuoresta pitäen, kokemusta löytyy salitreenaamisesta ja viimeiset vuodet olen treenannut crossfittiä. Lisäksi ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Vahvuuteni on monipuolinen tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu sekä toiminnallinen treenaaminen. Myös kehonhuolto on lähellä sydäntäni.

Jos haluat pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa tai kaipaat muuten vaan potkua treeneihin, niin kysy rohkeasti lisää!

Koulutukseltani olen personal trainer ja liikuntaneuvoja. Olen työskennellyt Positivella vuodesta 2013. Valmistuin Pajulahden Urheiluopistolta keväällä 2016 ja suoritin opinnot Positivella oppisopimuksella työskennellen. Valmistuttuani olen tehnyt monipuolisesti erilaisia pt -valmennuksia.

noora@kuntokeskuspositive.fi

 

Satu

Aktiivinen liikkuminen ja urheileminen ovat olleet lähellä sydäntäni koko ikäni. Elämän varrella minulla on ollut monenlaisia harrastuksia kuten erilaisia tansseja, jalkapallo, kuntosali ja crossfit. Tänä päivänä harrastan kilpailutavoitteisesti painonnostoa, joten myös kokemusta kilpailutilanteista löytyy.

Olen suorittanut Liikunnan ammattitutkinnon Eerikkilän Urheiluopistossa, josta valmistuin keväällä 2018. Opintojeni aikana olin työssäoppimassa Positivella ja tein paljon pt-valmennuksia. Personal trainingin lisäksi ohjaan myös ryhmäliikuntaa.

Painonnostotaustani ansiosta vahvuuteni ovat lihaskunnon ja voiman kehittäminen sekä levypainoliikkeet.

satu@kuntokeskuspositive.fi

 

Millainen on Personal trainer-asiakas -suhde?

Suhde lähtee liikkeelle perusteellisella alkuhaastattelulla. Kyseisen alkuhaastattelun tarkoitus on kartoittaa asiakkaan eli SINUN lähtötilanteesi kattaen liikunta- sekä terveyshistoriasi, ravintottumuksesi, tavoitteesi, odotuksesi, mieltymyksesi, ajankäyttömahdollisuutesi sekä mahdolliset rajoitukset. Edellä mainittujen tietojen sekä kuntotestien perusteella Personal trainer räätälöi SINULLE monipuolisen harjoitusohjelman joka kattaa osa-alueet niin lihaskunnon, hapenkuljetuselimistön kunnon, liikkuvuuden, ravinnon kuin levonkin suhteen.

Personal training – asiakas-suhde on varsin monipuolinen sekä suunnitelmallinen. Suhde vaatii  sitoutumista, kuten kaikki muukin tavoitteisiin pyrkiminen, mutta oman Personal trainerin kanssa tavoitteiden saavuttaminen on huomattavasti helpompaa, monipuolisempaa ja mukavampaa kuin yksin.

Personal trainer suunnittelee SINULLE yksilölliset harjoitukset ja seuraa kehitystäsi, hän on mukana harjoituksissa yhdestä kahteen kertaa viikossa sopimuksen mukaan. Lisäksi SINULLA on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin oman treenarisi kanssa ja toki saat myös ammattitaitoisen opastuksen liikuntavarusteiden hankinnassa.

 

OMA PERSONAL TRAINER ON VARMASTI RAHANARVOINEN SIJOITUS OMAAN HYVINVOINTIIN JA TERVEYTEEN!

Varaa aika ilmaiseen alkukonsultaatioon:

info@kuntokeskuspositive.fi tai puhelimella 050 5590 777.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Personal Traineriimme.

nana@kuntokeskuspositive.fi
noora@kuntokeskuspositive.fi