Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset palvelut itsenäisen kuntosaliharjoittelun lisäksi.

Personal training

Henkilökohtainen, suunnitelmallinen, monipuolinen ja ammattitaitoinen kunto-ohjaus kaiken ikäisille ja kokoisille. Kysy lisää vastaanotostamme!

Kuntosaliohjaus

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma, joka tehdään alkuhaastettelun ja tavoiteasettelun pohjalta. Valmis ohjelma käydään läpi ohjaajan kanssa.

Kuntotestaukset

Aerobisen kunnon mittaukseen epäsuora polkupyöräergometritesti. Lisäksi lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä rasvaprosentin ja verenpaineen mittaukset.

Ravintokonsultointi

Haastattelun ja ruokapäiväkirjan pohjalta tehtävä ravinto-ohjelma asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaan.

ViaEsca, matka oikein syömiseen sekä monipuolisen, terveellisen ja herkullisen ruuan maailmaan. Omaan tavoitteeseen räätälöity vaihteleva ruokasuunnitelma. Tämän matkan aikana et varmasti kyllästy samoihin ruokiin! www.viaesca.com – pyydä 10%:n alennus-/suosittelijakoodi vastaanotosta.

Lisäravinteet

Positive Shopista urheiluravinteet liikkuvan ihmisen ruokavalion täydennykseksi tai painonhallintaan.

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Kolmen pävän syväanalyysi paljastaa hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää vastaanotostamme tai info@kuntokeskuspositive.fi,nana@kuntokeskuspositive.fi

Tilaustunnit ja taukoliikunta yrityksille

Lisätietoja: nana@kuntokeskuspositive.fi